Om os

Møn Golf Resort – Golf og meget mere…

Menu

En ambition om noget større.

Hotellet har op gennem tiden været Møns samlingspunkt for private fester, møder og restaurantbesøg. – Læs mere om hotellet og golf centerets historie herunder.

Vores historie

 

Der var engang en provst der fandt en kilde ved Stege Nor.
Kilden havde en helbredende virkning, og folk valfartede dertil fra hele landet.
Området, hvor kilden lå, blev navngivet Kildeby – i dag Keldby.
Kilden er for længst udtørret, men historien har lagt navn til Hotel Præstekilde.

Hotellet har op gennem tiden været Møns samlingspunkt for private fester, møder og restaurantbesøg.
Derudover har det været fyldt med overnattende og kurser samt konferencer, og har dermed dannet rammen om mange forskellige arrangementer. Med sin helt unikke beliggenhed på Møn Golf bane har der
ligeledes været mange glade golfspillere der har lagt vejen forbi.

Møn Golf Center blev overtaget af nye ejere i Februar 2021, og samme ejere overtog hotellet den 1. oktober samme år, og hermed blev det endelig muligt at samle det hele med de synergier der er tilstede.
På denne baggrund opstod Møn Golf Resort, og blev grundlagt i 2021, efter et bredt ønske om at integrere den prisvindende golfbane med det nærliggende hotel, under samme paraplykoncept. Målet var at kunne tilbyde gæsterne på både hotel og golfbane den mest elegante og kompromisløse oplevelse.

Udover dette tilbyder hotellet stadig overnatninger, forskellige typer ophold, privatfester, kurser, møder og konferencer. Og selvfølgelig har vi også en restaurant, der kan besøges af alle, med et udvalg af lækre retter tilberedt af sæsonens råvarer, så vidt muligt leveret af lokale producenter.