Golfbanen

På denne side vil du finde information omkring vores skønne golfbane

Menu

Om golfbanen

De 18 huller blev grundlagt i 1994 med efterfølgende en 9 hullers par 3 bane og et klubhus som har en spændende proshop med et bredt udvalg af udstyr, tøj og sko, samt omklædnings faciliteter og en hyggelig Cafe med dejlig terrasse hvor man har et smukt kig over banen og Noret. Efterfølgende er der udvidet med en driving range, 12 hullers Krolfbane og en 12 hullers Adventure minigolfbane. Proshoppen ledes af  Claire og Richard Frances og Richard er stedets dygtige protræner. Som et af de få steder i Danmark kan du rent faktisk bo midt på golfbanen og derfor oplagt til et golfophold på Møn.

Information !

Senest opdateret: 25/03 – 2022

Baneinformation

For at sikre banen også fremadrettet kan vedblive at stå så flot, skal der lyde en opfordring til alle spillere om, at lægge GRÆS TØRV på plads, rette NEDSLAGSMÆRKER på green samt rive i BUNKER for nedslagsmærker og fodspor.

I stedet for at løfte bolden op af hullet med fingrene, skal bolden løftes forsigtigt op ved hjælp af flaget.

Bolde der løftes med fingrene skader hulkanterne til stor gene for øvrige spillere samt for greenkeeper, da græsset i mange tilfælde skades så meget, at det går ud.

Baneoversigt

Om banen

Vores flotte middelsvære 18 hullers golfbane er anlagt i pagt med naturen rundt om Stege Nor. Flere af hullerne er tæt på siv og vand, mens andre ligger højt med en fantastisk udsigt. Efter hul 9 har vi et lille midtvejshus med toilet.

Tryk på billedet for at forstørre

Baneguide

Tryk på billedet for at forstørre

Konverterings-tabeller

Flyovers