Standard room
$725 / night
5/5
Vores standard værelser er indrettet i lyse og venlige toner, og indeholder udover sengene også skrivebord, 2 stole, sofabord, garderobe og hyldeplads. Værelserne har eget toilet og bad som er af ældre dato, men pæne og funktionelle. Derudover er der hårtørrer, elkedel og TV, og der er udsigt mod grønne have- og terrasse områder.
405 sq ft
1 Beds
1 Baths
Family room
$1.345 / night
5/5
Vores familie værelser er indrettet i lyse og venlige toner, og indeholder udover sengene også skrivebord, 2 stole, sofabord, garderobe og hyldeplads. Værelserne har eget toilet og bad som er af nyere dato. Derudover er der hårtørrer, elkedel og TV, og der er udsigt mod åbne marker eller mod hotellets have og golfbane. Der er plads til 4 personer, hvor de 2 pladser er i køjeseng, og der er god plads i værelset.
702 sq ft
1 Beds
1 Baths
Executive room
$925 / night
4/5
Vores executive værelser er indrettet i lyse og venlige toner, og indeholder udover sengene også skrivebord, 2 stole, sofabord, garderobe og hyldeplads. Værelserne har eget toilet og bad som er af nyere dato. Derudover er der hårtørrer, elkedel og TV, og der er udsigt mod åbne marker eller mod hotellets have og golfbane.
1002 sq ft
2 Beds
2 Baths
Panorama room
$1.125 / night
4/5
Vores Panorama værelser er indrettet i lyse og venlige toner, og indeholder udover sengene også skrivebord, 2 stole, sofabord, garderobe og hyldeplads. Alle møbler er af nyere dato og holdt i den nordiske stil. Værelserne har eget toilet og bad som også er af nyere dato. Derudover er der hårtørrer, elkedel og TV, og der er terrasse og udsigt direkte til 18 hul på golfbanen.
1500 sq ft
2 Beds
3 Baths