Teambuilding

Styrk din virksomhed 

Menu

Teambuilding

Hos Møn Golf Resort har vi et udvalg af forskellige teambuilding øvelser til hver en smag. 

Pay & Play Golf

En hyggelig måde at være sammen på. 9 hullers Pay & Play Par3 bane er åben, med de samme regler som for 18 hullers banen.
En rigtig, men kort golfbane, hvor alle kan prøve spillet. Vi kan tilbyde jer træning med egen pro træner i det tidsrum i ønsker.
Der er plads til grin, udfordringer og fælles oplevelser.
Banen ligger lige op til hotellet, og er omgivet af den skønneste natur.

Discovery Sejlads

Discovery Sejlads – Møns Klint. 2 timers smuk bådtur fra Klintholm Havn til Møns Klint og retur. En naturoplevelse ud over det sædvanlige!
Sejl med kutteren Discovery på en to timers naturoplevelse til det smukke Møns Klint, hvor de hvide skrænter fremstår anderledes dramatisk fra vandet.
Lyset og farverne i det azur-grønne vand fremstår meget intense fra båden, som nok er det bedste udsigtspunkt at opleve kyststrækningen fra.
Der er mulighed for at spotte dyreliv både i vandet og nær kysten – har man skarpe øjne kan man måske nå at fange et glimt af verdens hurtigste fugl, vandrefalken,
der bor og jager på skrænterne.

Stand Up Paddle

SUP stammer fra Hawaii. De lokale surfere udforskede nye måder at fange bølgerne på. Resultatet var SUP! Møn har en meget unik natur, og de brede og lavvandede strande giver de bedste betingelser for kite-surfing og SUP.
VIP SUP er perfekt for grupper ml. 4 og 10 personer. Skræddersyet til den enkelte gruppes ønsker og behov.

Minigolf

Sjov hygge inden eller efter middagen
En spændende og udfordrende bane med vand og forhindringer. Den er bygget op af natursten og kunstgræs med vandfald og bro, og
ligger bare 50 meter fra hotellets hovedindgang.